Zorgen over de ontwikkeling van uw kind?

Soms gaat opvoeden en het veilig opgroeien van uw kind niet vanzelf. Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Wat doet u als uw kind vaak driftig is, lastig gedrag vertoont of moeilijk contact maakt met vriendjes? En als uw kind ADHD heeft of een vorm van autisme? Of als uw puber zich voor u afsluit en het u voor uw gevoel niet meer lukt om een goede ouder of verzorger te zijn? Of als u denkt dat uw kind problemen heeft met zijn of haar ontwikkeling?

Aansluiten op eigen mogelijkheden en talenten

Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind of het gedrag dat uw kind vertoont? Is uw kind erg druk, opstandig of juist heel erg teruggetrokken? Heeft uw kind ADHD, een vorm van autisme of is uw kind depressief? Lukt het u na de echtscheiding niet meer om de opvoeding vorm te geven? Denkt u dat uw kind niet goed ligt in de klas en geen vrienden of vriendinnen maakt? Bent u bij uw kind bang voor ontwikkelingsachterstand? Met deze zorgen kunt u terecht bij Yorneo | Opvoeden & Opgroeien.

Wij zijn ervoor om kinderen, jongeren, ouders en andere opvoeders die dit soort zorgen hebben te ondersteunen. Hierbij gaan we altijd uit van de eigen mogelijkheden en talenten van uw kind, van uw gezin en anderen die bij uw kind betrokken zijn. Daarbij proberen we bij te dragen aan een oplossing op de plek waar de kans van slagen het grootst is. Vaak is dat bij u thuis, op de school of de kinderopvang die uw kind bezoekt.

Snel aan de slag en dichtbij

Als u hulp nodig heeft kunnen wij u dat snel bieden. Yorneo | Opvoeden & Opgroeien kent geen wachtlijsten. We zorgen ervoor dat we binnen twee werkdagen het eerste telefonische contact met u hebben gelegd. Indien gewenst vindt binnen een week (vijf werkdagen) de eerste afspraak plaats.

>> Aan welke hulp kunt u denken?

 

Thuis bij d'Maro en zijn moeder